Gode faglige råd til deg og ditt baderom

Uavhengig av hvilken standard som ønskes på baderommet er skikkelig grunnarbeid vesentlig. Omfanget av dette grunnarbeidet vil variere, men vår lange erfaring med bygging av baderom sørger for at du alltid vil få den beste fagvurderingen av hva slags grunnarbeid ditt baderom trenger. Vi hjelper deg med råd og forslag til gode løsninger, de tingene du kanskje ikke har tenkt på i utgangspunktet.

En full rehabilitering, som vi leverer til fastpris, inkluderer nedrivning av det gamle badet helt ned til stenderverk, gulvavretning og støpemasser, membran og oppbygging av gulv og vegger etter dagens krav. Videre utføres det utskifting av sluk samt nødvendig arbeid med rør og elektrisk gulvvarme. I noen tilfeller vil en rehabilitering av et baderom også innebære sammenslåing av flere rom, forsterkning av bjelkelag, ekstra isolering eller endring av andre tunge byggkonstruksjoner.

Spesialtilbud for baderom

Fastpris på komplett og totalrenovert baderom, hvor alt er inkludert og du er garantert at det ikke kommer tillegg etter ferdigstillelse, er fra 350.000 kroner inkl. mva. Fastprisen gjelder for baderom opptil 3 kvadratmeter med utstyr og materialer fra sortimentet til 24/7 Rørleggervakten, hvor dør og vindu beholdes, samt at sluk, toalett, ventilasjon og vegger beholder eksisterende plassering.

Vårt spesielle tilbud innebærer at dersom du bestemmer deg og signerer kontrakt på oppussing av baderommet i løpet av to uker etter første tilbud, så får du rabatt på 2 % fra fastpris. For større prosjekter som for eksempel borettslag tilbyr vi også egne prosjektpriser.

Trenger du råd, priser eller mer informasjon?

Vi kan svare på det meste innenfor rørleggerfaget. La oss ta en prat sammen for å gi deg den beste løsningen.