Lekkasjer

En lekkasje kan ha mange årsaker, og er også en av de vanligste årsakene til våre nødutrykninger. Lekkasjen kan skyldes tette avløp, sprukne rør eller skader på varmeanlegg som radiatorer.

Ved en vannlekkasje er det viktig å stenge av vannet raskt. Jo fortere lekkasjen stoppes, jo mindre blir skadeomfanget.

Akutt hjelp for alle typer lekkasjer

Derfor tilbyr vi akutt hjelp på alle typer lekkasjer, for å få stanset den fortest mulig. Vi rykker umiddelbart ut for å reparere rørbrudd eller hindre lekkasjer forårsaket av tette rør eller avløp på kjøkken, bad og våtrom. Vi hjelper til med å tine opp frosne vann- og avløpsrør, vi kan bistå med graving, og bytte defekt bereder eller annet VVS-utstyr.

Er uhellet ute, og du trenger å få stoppet lekkasjen nå: Våre dyktige og erfarne rørleggere rykker ut på timen for å hjelpe deg.

Stopp fremtidige lekkasjer

24/7 Rørleggervakten er en Mesterbedrift som til enhver til følger gjeldende normer og forskrifter. Vi setter kvalitet og rask, effektiv service høyt. Når vi fikser en lekkasje gjør vi det ikke bare umiddelbart, vi foretar også sjekker som forhindrer fremtidige lekkasjer.

Feil på rør kan skyldes slitasje og ytre påvirkning over tid, men det kan også oppstå uten særlig forvarsel. Derfor gjennomfører vi også rørinspeksjoner slik at feil som vil kunne gi lekkasjer og tette avløp kan rettes opp i før det blir et problem.

Tette avløp

Tette avløp Våre nødutrykninger handler ofte om å reparere tette avløp, fordi de fører til skadelige vannlekkasjer. Vi kommer stadig

Les mer »

Nødutrykning rørlegger

Nødutrykning rørlegger Rørlegger nødutrykning tilbyr deg akutt hjelp når det virkelig haster. Nødutrykning fra 24/7 Rørleggervakten er til for alle

Les mer »