Nødutrykning rørlegger

Rørlegger nødutrykning tilbyr deg akutt hjelp når det virkelig haster. Nødutrykning fra 24/7 Rørleggervakten er til for alle som trenger en rørlegger her og nå.

Nødutrykning hele døgnet

24/7 Rørleggervakten har åpen rørleggervakt 24 timer i døgnet. Det betyr at vi alltid er tilgjengelig, og beredt for nødutrykning når som helst.

Med rask responstid og dyktige rørleggere vil nødutrykning minimere skadene, og med det også redusere kostnadene. Vi garanterer ikke bare at du får tak i oss, vi har også en oppmøtegaranti som sier at en nødutrykning innebærer at rørlegger skal være på plass innen en time. 24/7 Rørleggervakten vet viktigheten av å fikse problemene fort og effektivt, uten at det går på bekostning av kvaliteten i arbeidet, fordi det hindrer at skaden blir større.

Nødutrykning for lekkasjer og tette avløp

Om du har behov for høytrykksspyling av et rør eller få stanset en lekkasje så er våre rørleggere klare for nødutrykning. Vi stiller opp på kort varsel for å utføre små og store oppdrag, innvendig og utvendig, for privatpersoner og bedrifter. Vår rørleggervakt på nødutrykning sørger også for kvalitetssjekk som skal forebygge og forhindre ytterligere lekkasjer eller tette avløp.

Vårt kontor ligger i Oslo, men gjennom gode samarbeidspartnere i form av lokale aktører tilbyr 24/ Rørleggervakten akutt hjelp og nødutrykninger 24 timer i døgnet også i Trondheim, Bergen, Stavanger, Haugesund, Kristiansand, Tromsø, Bodø, Hamar, Lillehammer, Fredrikstad, Tønsberg, Sandefjord, Larvik, Porsgrunn, Skien, Kristiansund og Aalesund.

Tette avløp

Tette avløp Våre nødutrykninger handler ofte om å reparere tette avløp, fordi de fører til skadelige vannlekkasjer. Vi kommer stadig

Les mer »

Lekkasjer

Lekkasjer En lekkasje kan ha mange årsaker, og er også en av de vanligste årsakene til våre nødutrykninger. Lekkasjen kan

Les mer »