Fordeler med en rammeavtale

En rammeavtale vil gi rabatterte priser på varer og tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag samt årlig inspeksjon av VVS (vann, varme, sanitær)-utstyr og tilgang til vårt brede tverrfaglige spekter av underleverandører og partnere.

Inngår du en rammeavtale med oss er du sikret et en solid og profesjonell partner som ikke bare er et fast kontaktpunkt å forholde deg til, men som også kjenner VVS-anlegget og rutinene i bygningen. Den enkelte beboer i borettslaget eller sameiet er sikret fordeler gjennom de samme rammeavtalene.

Rammeavtale med tilleggstjenester

Våre rammeavtaler innebærer også tilbud om en rekke tilleggstjenester, som kan benyttes samlet eller hver for seg. Ønsker du garantert responstid eller serviceavtaler i form av periodisk ettersyn på rør og VVS-utstyr, vi kan hjelpe deg!

24/7 Rørleggervakten kan bistå med rådgivning og konsulenttjenester, som bistand og støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget. Gjennom en rammeavtale kan du også få hjelp med koordinering og håndtering av skadesaker.

Omfang og pris på en den enkelte rammeavtale avtales i forhold til kundens størrelse og type VVS-anlegg. En rammeavtale med 24/7 Rørleggervakten krever et årlig medlemskap, til en pris på 200 kroner per husstand i året. Minstepris for medlemskap er kroner 4000,- per år.

Trenger du råd, priser eller mer informasjon?

Vi kan svare på det meste innenfor rørleggerfaget. La oss ta en prat sammen for å gi deg den beste løsningen.