Rehabilitering av bad

Hos 24/7 Rørleggervakten AS kan du få et nytt bad fra kr 350.000 der totalrenovering av et baderom leveres som et produkt til en allerede fastsatt pris. Og alt er inkludert – GARANTERT uten tillegg etter ferdigstillelse!

Fastpris pakker - Rehabilitering av bad

Fastpris på komplett bad fra kr 350.000 inkl. mva. gjelder for bad opptil 3 m² med utstyr og materialer levert og montert fra Rørleggervakten AS sitt sortiment, dør beholdes, vindu beholdes, sluk, toalett, ventilasjon og vegger beholder eksisterende plassering og kjøreavstand er innenfor 20 km.

Nedenfor kan du se 3 eksempler på ulike standard på bad. Valg 1 er et greit alternativ, hvis du har et strengt budsjett, og ikke bryr deg så veldig om detaljer. Det er ofte valg 1 som blir levert ved felles rehabiliteringer i borettslag. Valg 2 er det folk flest velger, her får du alt du trenger og litt mer. Valg 3 er et valg for de mer kresene. Ønsker du «wow!»-kommentaren når du har besøk, er dette valget for deg.

Hos interiørarkitekten vår kan du bestille visualisering av badet ditt til en rimelig pris. Da kan du se resultatet allerede før arbeidet starter3

Standardpakke 1

kr 350 000
Baderom 0-5 Kvadrat
 • Hvit standard trykknapp
 • Standard slukrist
 • 1 stk. Lyspunkt i tak

Standardpakke 2

kr 380 000
Baderom 5-8 Kvadrat
 • Krom standard trykknapp
 • Designrist på sluk
 • 4 stk. led downlights
 • El. avtrekksvifte

Standardpakke 3

kr 425 000
Baderom 8-10 Kvadrat
 • Krom standard trykknapp
 • Avlangt design sluk (rennesluk)
 • 4 stk. led downlights
 • El. avtrekksvifte

Vårt spesielle tilbud

Hvis du bestemmer deg på tilbudet vårt og signerer en kontrakt på oppussing av baderommet med oss i løpet av 2 uker fra første tilbudet, får du en spesiell rabatt 5% fra fastpris på oppussing av badet.

Grunnarbeid

Uansett hvilken standard du ønsker på ditt nye bad, er det viktig å gjøre et ordentlig grunnarbeid. Omfanget av grunnarbeidet vil kunne varierer fra bad til bad, vi har tatt høyde for full rehabilitering av badet hvor grunnarbeidet inkluderer nedriving av det gamle badet helt ned til stenderverk, oppbygging av gulv og vegger etter dagens krav, gulvavretting og støpemasser, membraner, utskifting av sluk, nødvendige rørarbeider og elektrisk gulvvarme. Hvis ombygging av badet medfører sammenslåing av flere rom, forsterking av bjelkelag, ekstra isolering eller endring av andre tunge bygningsmessige konstruksjoner vil det medføre ekstra kostnader.

Vi har lang erfaring med bygging av bad og vil alltid gi deg den beste fagmessige vurderingen av hva slags type grunnarbeid ditt bad vil trenge for at du skal få det beste resultatet. Selvsagt sørger vi også for rydding og bortkjøring av avfall.

​Totalrenovering av bad inkluderer (Dette er inkludert i alle alternativene):