Rørleggervakt i Hedmark

Vi har nå etablert oss i Hedmark fylke med Rørleggere i Hamar /Løten distriktet. Dette er kanskje den mest sentrale plasseringen og ses som fylkets administrative sentrum og gjør att vi kan dekke store områder f.eks. Glåmdalen (Kongsvinger) – Østerdalen (Elverum), Trysil, Gudbrandsdalen (Ringebu, Lillehammer) Gjøvik, Ringsaker m.m.

Dette er områder som også har veldig mange hytteeiere i områdene Kvitfjell, Hafjell, Trysil

Vannskader koster milliarder på landsbasis hvert år, og jo større skaden blir jo større blir kostnaden. Vi vet hvorfor det er så viktig å være tidlig ute. Derfor er 24/7 Rørleggervakten i Hedmark fylke alltid tilgjengelig, for å fortest mulig forhindre lekkasjer eller åpne opp tette avløp i sluk, bad eller kjøkken.

Vi har spesialisert oss i nødutrykning og 24-timers døgnservice. Det betyr at vi når som helst er beredt til å rykke ut umiddelbart for akutt hjelp ved vannlekkasjer og tette avløp på kjøkken, bad, vaskerom og kjeller. Med vår rørleggervakt i Hedmark fylke får du løst problemene raskt og effektivt.

Rørleggervakt i Hedmark fylke med rask responstid

24/7 Rørleggervakten i Hedmark fylke har rask responstid og gode priser. Er skaden først ute vil nødutrykninger på timen raskt og effektivt løse problemene, og minimere skadeomfanget. Vi hjelper til med defekte varmtvannstanker eller bad som ikke er tette på grunn av manglende membran. Om du har behov for høytrykksspyling av et rør eller få stanset en lekkasje så er vi klare til å rykke ut. Vi stiller opp på kort varsel for å utføre små og store oppdrag, innvendig og utvendig, for privatpersoner og bedrifter. Når vår rørleggervakt rykker ut sørger vi også for kvalitetssjekk for å forebygge og forhindre ytterligere lekkasjer eller tette avløp.

Akutt hjelp fra rørleggervakt i Hedmark fylke

Derfor er vår rørleggervakt alltid i beredskap her i Hedmark fylke. Uansett tid på døgnet eller året får du tak i oss, for den akutte og øyeblikkelige hjelpen du trenger. Året rundt, til alle døgnets tider, er vår rørleggervakt i Hedmark fylke beredt for akutte henvendelser, slik at du kan få den hjelpen du trenger akkurat når du trenger den. Administrative henvendelser besvares mellom 8-16 på hverdager, men samme telefonnummer kan også benyttes til de akutte henvendelsene. Vårt kontor ligger i Oslo, men gjennom gode samarbeidspartnere i form av lokale aktører tilbyr 24/ Rørleggervakten akutt hjelp.

Priser Hedmark

Utrykning dagtid Man-Fre 07:30 – 16:00 2900 eks mva
Utrykning Kveld/natt Man-Fre16:00 – 07:30 3600,- eks mva
Utrykning Helg: Fredag 16:00 – Mandag 07:30 4300,- eks mva (inntil 1 time inkludert fra avreise)
Utrykning Røde dager 00:00 – 24:00 4800,- eks mva (inntil 1 time inkludert fra avreise)
Timepris Rørlegger 07:30-16:00 (Man-Fre) 790 ,- eks mva
Timepris Rørlegger 50% 16:00 – 21:00 (Man – Fre ) 1185,- eks mva
Timespris Rørlegger 100% Man-Fre 21:00-07:30 1580,- eks mva
Timespris Rørlegger Helg (Fre 16:00 – Man 07:30) 1700,- eks mva
Servicebil 350,- eks mva
Forbruksmateriell Verksted 150,- eks mva
Dokumentasjonsarbeid 400,-
Pris pr KM etter 15 km tur/retur 7,- eks mva

Rørleggervakt Trondheim

Rørleggervakt i Trondheim Trondheim har mye å være stolte av. Nidarosdomen, Norges beste fotballag, Erkebispegården, Åge Aleksandersen. Men selv ikke

Les mer »